Бързи кредити🔍

Бърз кредит онлайн

Бързите кредити са най-желаните кредити, когато става въпрос за малки суми и минимум документи. Кандидатстването за бързите кредити става онлайн, а одобряването се осъществява по телефона. Всички фирми, които предлагат кредити онлайн имат опростени процедури за одобрение и обикновено включват данни от лична карта като ЕГН например. По него кредитните фирми проверяват дали лицето, което кандидатства се осигурява и добра или лоша кредитна история има. Ако имате стари задължения, които не плащате редовно или въобще не сте плащали това се отразява в кредитната ви история. Предимствата на бързите кредити пред кредитите и заемите от банка са: - опростена процедура за кандидатстване - бързо одобряване в рамките на минути - ясни и точни условия - кандидатстване само онлайн - удобни начини за превеждане на парите от кредита - различни видове кредити, в зависимост от нуждите ви - безлихвен първи кредит и преференциални лихви за редовни клиенти

Бърз кредит онлайн от credissimo.bg

Максимална сума 3000 лева и връщане до 24 месеца. Кандидатстването става като попълваш кратка онлайн форма, получаваш моментално одобрение и ти изпращат парите по сметка или ги взимаш на каса.

Бърз кредит онлайн от www.minizaem.bg

Максимална сума 700 лева и връщане до 30 дни. Това е кредит до заплата и е полезен за хора, на които им трябват малки суми, но спешно. Имат и кредит на вноски до 2500 лева и връщане до 540 дни.

Бърз кредит онлайн от www.ferratum.bg

Максималната сума тук е 5000 лева и връщане до 12 месеца. Компанията е част от международна кредитна компания и работи в 25 страни. Одобрението става в рамките на 5 мин. При тях има и възможност за удължаване срока на заема, ако не успеете да върнете кредита в срок.

Бърз кредит онлайн от www.stikcredit.bg

Максимална сума 3000 лева и връщане до 24 месеца. Може да получите одобрение и по телефона, като попълните кратка информация и след това се обадите. До няколко минути ви връщат обаждане дали сте одобрени. Всеки първи и след това всеки пети кредит е без лихва при тях! Имате възможност и за рефинансиране на вашия кредит.

Бърз кредит онлайн от www.cashcredit.bg

Максимална сума 4000 леви и връщане до 24 месеца. Одобрението става до 6 мин. Фирмата оперира освен в България и в Южна Африка и Филипините. За да кандидатствате трябва да се регистрирате преди това. Имат политика на толеранс преди съдебни действия като изчакват до 90 дни.

Бърз кредит онлайн от www.vivus.bg

Максимална сума 1300 лева и връщане до 30 дни. Може да вземете първия си заем до 400 лева без лихва. Одобрението става до 15 мин. Имат възможност и за удължаване на срока на погасяване, както и теглене на допълнителна сума.

Бърз кредит онлайн от www.smilecredit.bg

Максимална сума 1500 лева и връщане до 12 месеца. Имат и кредит до заплата с максимална сума 500 лева и без поръчители. Имат промоция за първи кредит до 1500 лева, който е без лихва ако го върнете в рамките на месец. Фирмата оперира само онлайн, като, за да бъде отпуснат кредит е достатъчно само да имате работа.

Бърз кредит онлайн от www.e-cash.bg

Максимална сума 5000 лева и връщане до 12 месеца. Отпускат кредити и без доказване на дохода. Имат кредит и до заплата и максимална сума на отпускане до 1000 лева. Одобрението става за минути и може да кандидатстват хора то 18 до 70 години.

Бърз кредит онлайн от www.credirect.bg

Максимална сума 3000 лева и срок на връщане до 18 месеца. Имат и кредит до заплата до 600 лева. За всеки нов клиент имат безлихвен кредит до 30 дни. Отпускат кредити без трудов договор и без постоянен доход. От сайтът им по въведено ЕГН може да разберете дали сте одобрен за кредит

Бърз кредит онлайн от www.maxcredit.bg

Максимална сума 3000 лева, като минималният срок, който може да върнеш кредита е 3 календарни месеца, а максималният - 12 месеца. Имат фиксирана лихва за срока на договора. Често имат промоции в месеца, така че следете сайтът им.

Бърз кредит онлайн от www.nazaem.bg

Максимална сума 3000 лева и срок на връщане до 24 месеца. Одобрението става до 15 мин. само срещу  лична карта, без поръчител и изцяло онлайн. Кредитите имате право да ги погасявате и предсрочно, а всеки лоялен клиент може за в бъдеще да получи и преференциални лихви по кредитите.

Бърз кредит онлайн от www.cashbox.bg

Максимална сума 4000 лева и срок на връщане до 9 месеца за бизнес клиенти и максимална сума от 2000  лева и срок на връщане до 6 месеца за обикновени граждани. Нямат офиси и кандидастването става само онлан.

Бърз кредит онлайн от www.mycredit.bg

Максимална сума 5000 лева без обезпечение и до 200 000  лева с обезпечение. Имат най-различни видове кредити като седмичен кредит, кредит до заплата и кредит за пенсионери за клиенти до 80 г. Имат и ВИП кредит до 5000 лева за клиенти, които вече са изплатили успешно при тях креди от 2000 лева.

Бърз кредит онлайн от www.citycash.bg

Максимална сума 3000 лева и срок на връщане до 43 седмици. Разполагат с офиси из цяла България. Често на сайта обявяват и промоции за свои клиенти. Имат седмичен, месечен и ВИП кредит, както и кредити за пенсионери.

Бърз кредит онлайн от www.bestcredit.bg

Максимална сума 3000 лева и срок на връщане до 52 седмици. Имат и кредити до заплата с максимална сума от 800 лева и срок на връщане до 30 дни. За да бъдете одобрен за кредита трябва да имате поръчител.

Бърз кредит онлайн от www.credihelp.bg

Максимална сума 2000 лева и срок на връщане до 11 месеца. Одобрението отнема до 20 мин., като трябва да сте между 23 и 70 години, да имате постоянни доходи и добра кредитна история.

Бърз кредит онлайн от www.barzakasa.bg

Максимална сума 5000  лева и срок на връщане до 12 месеца. Имат и бърз кредит до 1000 лева и срок на връщане до 45 дни. Денонощно одобрение до 10 мин. Едно голямо предимство е, че имат приложение за IOS и Android и можете от телефона си да поръчате своят кредит.

Бърз кредит онлайн от www.microcredit.bg

Максимална сума 5000 лева и срока на връщане 12 месеца. Разполагат с офиси из цялата страна. Кандидатстването за кредит става само чрез лична карта и е без обезпечение и поръчители. Срока на връщане е от 3 до 12 месеца.

Бърз кредит онлайн от www.bzd.bg

Максимална сума 1500 лева и срок на връщане до 12 месеца. Имат заем до заплата, заем за студенти и заем за пенсионери. Одобряването при кандидатстване за кредит става до 15 мин. и всичко само онлайн, като парите ги получавате по банков път или EasyPay

Бърз кредит онлайн от www.netcredit.bg

Максимална сума 3000  лева и срок на връщане до 24 месеца. Имат и промоционален кредит до 500 лева без лихва за всеки първи клиент. За да получите кредит трябва да сте между 18 и 65 години и с добра кредитна история.

Бърз кредит онлайн от www.happycredit.bg

Максимална сума 2000 лева и срок на връщане до 60 месеца. Одобряването става до 10 мин. като ако не ви се обадят за това време, значи не сте одобрен. Кандидатстването не става само по лична карта, а попълвате формуляри с лични данни, трудови взаимоотношения, семейно положение и задължения.

Бърз кредит онлайн от www.burzikrediti.bg

Максимална сума 2000 лева и срок на връщане до 60 месеца. Кандидатстването става само срещу лична карта, а одобрението отнема до 10 мин. Няма наказателна лихва при предсрочно погасяване. Няма ограничение на максималната възраст при кандидатстване за кредит, а изискването е само да получавате пенсия.

Бърз кредит онлайн от www.kreditdozaplata.bg

Максимална сума 500 лева и срок на връщане до 3 месеца. Фирмата е само за кредити до заплата. Кандидатства се изцяло онлайн и е без поръчители. Сайта е опростен и много бързо може да намерите нужната информация за отпускане на кредит.

Бърз кредит онлайн от www.creditgroup.cc

Максимална сума 3000  лева и срок на връщане до 18 месеца, но само ако вече сте били техен клиент. Всеки първи кредит за нов клиент е с 0% лихва. Имат и други видове кредити като ипотечен кредит и кредити до 100 000 лева.