Бързи кредити🔍

Бърз кредит за студенти

Бързите кредити за студенти са подходящи за учащи в университети, които искат да покрият належащи нужди като заплащане на семестър, курсове или пък да покрият обикновени битови разходи. Изискванията, за да бъде отпуснат кредит на студент е навършени 18 години и някакви регулярни доходи, та дори и да не са постоянни. Доходите може да бъдат от почасова работа, свободна практика, а в най-добрия случай от работа на граждански договор. Във всички случаи студента, който кандидатства за бърз кредит трябва да има някакви доходи, чрез които да успява да си плаща навреме кредита.

Най-важният съвет, ако студент тегли бърз кредит е да го използва по предназначение и в никакъв случай за удоволствия, пътувания, почивки или дискотеки, например. Това са пари, които трябва да покрият само належащи и важни нужди, свързани с обучението, най-вече. Студентски кредит може да се получи лесно и още по-лесно да бъде изразходван, но след това трябва да се изплаща.

Бърз кредит за студенти от www.credissimo.bg

Бърз кредит за студенти до 2500 лева и срок на връщане до 18 месеца. За да бъдете одобрени трябва да имате постоянна работа на трудов договор или други доходи, които можете да докажете. Кандидатстването става онлайн, като нямат отделна форма за попълване ако сте студент, а трябва да използвате основната форма от тук.

Бърз кредит за студенти от www.vivus.bg

Бърз кредит за студенти до 1300 лева и срок на връщане до 30 дни. Кандидатстването за студентски кредит става онлайн. Освен студенти, за студентски кредит могат да кандидатстват и техните родители. Одобрението отнема няколко минути и е без поръчители и трудов договор.

Бърз кредит за студенти от www.stikcredit.bg

Бърз кредит за студенти до 400 лева и възраст до 35 години. Кредита като вид е кредит до заплата, така че студента трябва да е на трудов договор, за да бъде одобрен. Нямат форма за кандидатстване като студент, за това се използва основната форма от тук, където може да заявите и по-голяма сума, която да използвате като студент.

Бърз кредит за студенти от www.unicreditbulbank.bg

Бърз кредит за студенти, но този път не е от кредитна фирма, а от банка. За разлика от други видове кредити тук процедурата е улеснена, одобряването става по-бързо, може да избирате между фиксирана или плаваща лихва, а имате и възможност за гратисен период за главницата. Може да направите своето запитване за студентски кредит от тук.

Бърз кредит за студенти от www.jet-credit.com

Бърз кредит за студенти до 1500 лева и срок на връщане до 2 години. Кандидатстването за студентски кредит става само онлайн, а одобряването става за няколко минути. Условията, които се изискват са лична карта и някакви доходи. Няма допълнителни такси и неустойки.