Бързи кредити🔍

Бърз кредит за пенсионери

Бързите кредити за пенсионери са подходящи за хора, които вече получават пенсии, а им трябват пари за битови сметки или непредвиден разход. Отпускането на кредит за пенсионери става бързо, а причината е най-вече в редовните постъпления всеки месец. Много е важно кандидатстващите за кредит да преценят добре каква сума от своята пенсия могат да отделят на месец, за да изплатят успешно заема.

В повечето случаи бързите кредити за пенсионери са краткосрочни, което значи сума до 1000 лева най-много и срок на погасяване до 45 дни. Парите могат да бъдат получени директно по банкова сметка или в офиса на кредитната фирма, а кандидатстването става, както онлайн, така и по телефона.

Освен краткосрочни кредити има и кредити за пенсионери на месечни вноски. Това са по-големи кредити достигащи до 3000 лева и срок на погасяване до 12 месеца. Такива кредити са подходящи за ремонт или закупуване на битова техника за дома.

Бърз кредит за пенсионери от www.ferratum.bg

Бърз кредит за пенсионери до 1000 лева и срок на връщане до 45 дни. Получавате парите до няколко минути, ако бъдете одобрени. Имат и кредит на месечни вноски, който достига до 4000 лева и срок на връщане до 12 месеца.

Бърз кредит за пенсионери от www.cashcredit.bg

Бърз кредит за пенсионери до 4000 лева и срок на връщане до 24 месеца. Може да кандидатствате онлайн или в офис, а одобрението отнема до 6 мин. Имат и индивидуални условия, в зависимост от нивото ти на лоялност.

Бърз кредит за пенсионери от www.credirect.bg

Бърз кредит за пенсионери до 600 лева и срок на връщане до 30 дни. Кандидатстването става онлайн, но може и на посочения телефон. Одобрението на кредита става до 20 мин., а парите може да получите по банков път или само срещу ЕГН на касите на EasyPay.

Бърз кредит за пенсионери от www.citycash.bg

Бърз кредит за пенсионери до 1500 лева и срок на връщане до 12 месеца. За да кандидатствате за такъв кредит не е нужно да представите пенсионно решение. Попълвате форма, в която трябва да въведете лични данни и ако бъдете одобрени ще ви се обадят.

Бърз кредит за пенсионери от www.credilend.bg

Бърз кредит за пенсионери до 2000 лева и срок на връщане до 14 месеца. Това е техният специален продукт "Кредит Пенсионер", който цели да получите по-ниски лихви, спрямо другите видове кредити. Може да кандидатствате онлайн, по телефона или в някой от офисите им в страната. Имат офиси най-вече в Източна България. За сега в София и някои други големи градове нямат офиси.

Бърз кредит за пенсионери от www.easycredit.bg

Бърз кредит за пенсионери до 2500 лева и срок на връщане до 12 месеца. Одобрението става до 24 часа, а обслужването на кредита може да се осъществи и във вашият дом. Вноските по кредита се събират в удобно за вас място от кредитния ви консултант, а сумата може да получите на дебитна карта издадена от самата фирма.

Кредит за пенсионери от www.dskbank.bg

Кредит за пенсионери до 10 000 лева и срок на връщане до 10 години. Понеже кредита е от банка, очаквайте повече време за одобряване, но и сумата е голяма, както и срока на връщане на кредита. Няма възрастово ограничение и гратисния период за издължаване на главницата е до 3 месеца. Ако получавате пенсията си в банка ДСК, не са необходими документи за удостоверяване на вашия доход. Имате дори възможност да се възползвате и от допълнителна лихвена отстъпка.

Кредит за пенсионери от www.ccbank.bg

Кредит за пенсионери до 20 000  лева и срок на връщане до 7 години. Кредита се осигурява от банка, за това очаквайте повече време за одобряване. Преференциален лихвен процент от 7,7%. Още преди да кандидатствате онлайн от сайтът ми виждате и кредитен калкулатор, чрез който може да изчислите месечните си вноски. Лихвения процент е по-малък ако превода на пенсията ви е в банката. Получавате допълнително отстъпки при ползване на дебитна карта, кредитна карта и ако сте клиент на ЗАД Армеец.