Бързи кредити🔍

Бърз кредит за кола

Бързите кредити за коли за подходящи ако искате да купите автомобил на старо или не ви достигат пари за такъв. Ако купувате нов автомобил не е изгодно да използвате бързи кредити, защото лихвите са по-високи и съответно оскъпяването на колата ви също. Не е препоръчително дори и да комбинирате заем от банка за нов автомобил и бърз кредит ако не ви достигат пари за първоначална вноска.

Най-често бързите кредити за коли са до 24 месеца за по-големи суми, които са на равни месечни вноски. Това значи много добре да си прецените възможностите за този срок дали ще може да изплащате редовно своя кредит. Имайте предвид и факта, че когато купувате кола на старо ще ви трябват и пари за сервиз и непредвидени разходи по нея. Знаете, когато купувате автомобил втора ръка поне 1000 лева влагате допълнително в ремонти.

Ако ви одобрят за бърз кредит за кола вземете под внимание и допълнителните разходи като гориво. Не искате да си купите кола на старо и да нямате възможност да я карате, нали? За това, преди да кандидатствате за бърз кредит за автомобил направете подробен разчет на разходите си.

Бърз кредит за кола от www.cashcredit.bg

Бърз кредит за кола до 4000 лева и срок на връщане до 18 месеца. Фиксирана лихва и погасяване на равни месечни вноски. За да кандидатствате се изисква регистрация.

Бърз кредит за кола от www.jet-credit.com

Бърз кредит за кола до 3000 лева. За да кандидатствате използвате формата от тук, като в полето за коментар е добре да опишете за какво е кредита ви. Може да се наложи да искат от вас и поръчител. За всеки клиент се взима индивидуално решение при какви условия да бъде отпуснат кредита.

Бърз кредит за кола от www.vivacredit-auto.bg

Бърз кредит за кола до 30 000  лева и срок на връщане до 60 месеца. Отпускането на кредита за автомобил е без доказване на доходите, без ограничение за възрастта на автомобила и без изискване на поръчители за суми над 4000 лева.