Бързи кредити🔍

Бърз кредит за безработни

Бързите кредити за безработни за подходящи за хора, които нямат трудов договор, но въпреки това имат някакви доходи. Обикновено това са хора на свободна практика, които нямат трудови отношения с никой, но получават пари. Кредитите за безработни са за лица от 18 години до пенсионна възраст. За да ви одобрят за такъв кредит трябва да имате и добра кредитна история, а това значи да сте плащали навреме своите вноски по стари кредити.

Всеки бърз кредит за безработни може да се дава строго индивидуално. Такъв кредит може да получат и хора по майчинство или такива останали временно без работа. Обикновено, когато човек остане без работа му трябват пари, докато си намери нова работа. Именно тогава се намесват кредитните фирми, които помагат и в този случай.

Бърз кредит за безработни от www.ferratum.bg

Бързи кредити за безработни, за които може да кандидатствате онлайн, както за всеки друг кредит. Фирмата преценява кредитната ви история и нищо, че може в момента да не се осигурявате е възможно да бъдете одобрени. Може да вземете заем до 5000 лева и срок на връщане до 12 месеца.

Бърз кредит за безработни от www.cashcredit.bg

Предлагат бърз кредит за безработни, но няма подробности. Освен това, за да кандидатствате трябва първо да се регистрирате. Имат и телефон, на който може да се обадите за повече подробности.

Бърз кредит за безработни от www.credissimo.bg

Като една от големите фирми за бързи кредити имат и кредити за безработни. Кандидатствате за кредит за безработни като попълвате обичайната форма, а след това пояснявате за какво ви трябва. Може да направите това и по телефона, където ще получите повече информация какво се изисква от вас ако сте безработен, а търсите кредит.

Бърз кредит за безработни от www.kreditdozaplata.com

Отпускат бързи кредити за безработни при определени условия, като най-важното е да имате по-сериозен осигурителен стаж и да сте временно безработни. Взима се под внимание и какво обезщетение сте получили от предишната си работа, защото за кредитната фирма е важно да може да си изплащате кредита. На сайта ще намерите и полезен кредитен калкулатор, с който ще може да изчислите оскъпяването при кредит до заплата.

Бърз кредит за безработни от www.barzakasa.bg

Одобряват бързи кредити за безработни ако са краткосрочни. Кредите са подходящи за безработни, жени в майчинство, както и за хора, които нямат трудов договор. Кандидатстването става онлайн от обичайната форма за искане на кредит. Освен това имате възможност и за удължаване на заема към тях с до 30 дни, което е предимство ако не успявате навреме да си погасявате вноските.

Бърз кредит за безработни от www.minizaem.com

Бърз кредит за безработни до 400 лева. Единствените изисквания, за да ви отпуснат кредит е да сте навършили 18 години и да имате добро кредитно минало. Кандидатстването става чрез онлайн форма, която трябва да попълните. Няма нужда от гарант или поръчител. Одобряването отнема до 5 мин., а одобрената парична сума се изпраща на банковата ви сметка до 30 мин. Ако посетите техен офис може и веднага да получите парите.