Бързи кредити🔍

Бърз кредит без доказване на доходите

Ако желаете да теглите кредит и имате все пак приходи, но не може да докажете доходите си, защото не се осигурявате има фирми, които отпускат бърз кредит и без доказване на доходите. Одобрението, само че отнема повече време. За да бъдете одобрени за кредит без доказване на доходите трябва да имате добра кредитна история. Имайте предвид, че лихвите в този случай са по-високи, защото рискът на кредитните компании е по-голям, когато отпускат подобен вид кредити. Повечето фирми разбират кредит без доказване на доходите ако временно сте без работа и не сте на трудов договор и дори ако не сте здравно осигурен. Ако пък сте били повече време без трудов договор и не сте се самоосигурявали някои фирми могат да отпуснат кредит ако докажете, все пак, че от някъде имате доходи или пък някакви активи. Това вече трябва лично да договорите, защото, когато попълвате онлайн формулярите за отпускате на кредит без доказване на доходите това не винаги фигурира като допълнение, което може да отбележите.

Бърз кредит без доказване на доходите от www.barzakasa.bg

Бърз кредит без доказване на доходите до 1000 лева. Може да кандидатствате ако работите без трудов договор, по майчинство сте, пенсионер или се самоосигуряваш. Не се изисква доказване на доход за кредита.

Бърз кредит без доказване на доходите от www.credissimo.bg

Бърз кредит без доказване на доходите от трудов договор. Може да имате прекъсвания на трудовия си договор или пък на здравните осигуровки. Сумата на кредита може да достигне до 3000 лева.

Бърз кредит без доказване на доходите от www.vivus.bg

Бърз кредит без доказване на доходите до 400 лева за първи кредит и до 1000 лева за следващ кредит. Не са необходими трудов договор или поръчители.

Бърз кредит без доказване на доходите от www.credirect.bg

Бърз кредит без доказване на доходите и без трудов договор до 3000 лева. Трябва да имате навършени 18 години и някакъв доход, който не е свързан с наличие на трудово правоотношение, за да бъдете одобрени.

Бърз кредит без доказване на доходите от www.microcredit.bg

Бърз кредит без доказване на доходите до 3000 лева и срок на връщане до 12 месеца. Кандидатстването става само срещу лична карта.

Бърз кредит без доказване на доходите от www.ferratum.bg

Бърз креди без доказване на доходите до 1000 лева. Може да кандидатствате ако сте без трудов договор, по майчинство, пенсионер или работещ на свободна практика с нередовни приходи.